Acasă   |  Licóres România  |   Produse

Cine suntem?

Doi tineri, într-o continuă căutare a celor mai noi și mici lucruri în viață.

Iubitori de călătorii, însorita peninsulă Iberică, va fi mereu pe lista noastră de “favorite”. Motivele sunt simple: vibrația oamenilor, bunătatea lor, peisajele care îți taie răsuflarea și, cel mai important: gastronomia acestora.

Într-una dintre călătoriile noastre, am avut curiozitatea de a încerca, la recomandarea unui specialist în vinuri, aceste sortimente de care ne-am îndrăgostit iremediabil. Așa că, licores.ro, a fost dorința noastră de a aduce în România vara și soarele în orice anotimp.

Ce va prezentăm?

Primele  vinuri create cu 100% suc de portocale, grapefruit sau portocale roșii.

Acestea sunt elaborate într-o cramă artizanală, creată de o familie din însorita regiune Valencia, dedicată cultivării citricelor de cel puțin cinci generații. Cu toate acestea, cei mai tineri moștenitori au dorit să creeze o nouă tendință, unică în lume. Așa s-a născut Tarongino.

Va invităm să va simțiți într-o continuă vacanță și să experimentați aromele unice ale acestor licori.

icon

Livrare prin Fan Courier

În 24-48h


Logo Fan Couries

icon

Plăti securizate

Plăti securizate prin seviciul

  

DISTRIBUTIE

În cazul în care sunteți reprezentantul al unui Hotel , Restaurant sau Cafenea, ne puteți contacta pentru o oferta personalizată de preț.

IMPORT

Pentru a putea avea disponibilitate permanentă, Licores România își importă produsele în concordanță cu toate legile și reglementările Uniunii Europene.