Tarongino - Vin de portocale te surprinde cu aromele sale inconfundabile. Cu 7º alcool, această băutură lejeră te trimite cu gândul la vacanță, din orice loc în care este servit.
Culoare: Este ca cea a chihlimbarului, cu reflexe aurii, unică în lume.
Miros: Este o explozie de citrice, împreună cu ușoare note de gutuie, miere și floare de portocal.
Gust: Este, la început dulce, apoi gustul de flori de portocal și coajă se resimte și reproduce senzația de proaspăt.
Ingrediente: 100% suc de portocale, fără zahăr și coloranți adăugați
Alcool: 7%
Aciditate: 7,5 gr/l
Cantitate: 75cl
Calorii: 27.9 kcal / 100 ml
Utilizare: Se consumă la o temperatură recomandată de 5 ºC, alături de un antreu, fructe de mare, deserturi sau alte mâncăruri lejere, dar există și diverse rețete de cocktailuri, care aduc o notă de eleganță și rafinament.
Conservare: Este îmbuteliat fără limpezire sau tratament agresiv de stabilizare, deci este posibil ca în timp să apară un sediment natural, acesta fiind un semn de puritate și integritate. Se conversa în sticlă pentru mult timp. Păstrați la loc răcoros (12-14⁰) și ferit de lumina solară.
Procesul de producție Tarongino: Primul pas este selectarea celor mai bune portocale din producția disponibilă din Sagunto - Valencia. După extragerea sucului, acesta se filtrează pentru a îndepărta pulpa și se continuă cu procesul de fermentare, care se desfășoară în butoaie. După trecerea timpului necesar procesului de fermentare corect, se extrage vinul de portocale și se îmbuteliaza în mod artizanal.
Zona de producție: Regiunea Camp de Morvedre - Sagunto (Valencia - Spania).