Acasă   |  Licóres România  |   Produse


Plata online cu cardul
 
- Procesare securizată cu ajutorul 3D secure prin intermediul procesatorului de plăti PayU, cu comision 0% pentru clienții noștri.

Pentru a asigura securitatea plăților, Licores România folosește serviciul de plată securizat de la PayU. PayU este o companie globală, care operează pe 18 piețe și găzduiește 27 de naționalități diferite, având parteneriate cu companii cu renume inclusiv în România.

Interfața de plată a Payu utilizează tehnologie securizată 3D. Acesta este un sistem dezvoltat de cele două rețele de carduri bancare Visa și MasterCard pentru a autentifica deținătorii de carduri bancare și a preveni astfel orice utilizare frauduloasă a acestora din urmă.

De asemenea, datele băncii sunt criptate (standard de securitate SSL) și prin urmare, nu circulă necriptate pe Internet.

Plata cu cardul este compatibilă cu Google Pay, fiind o metodă simplă de plată cu cardul, fără a fi nevoie să completeze datele de pe card, utilizatorii având libertatea de a efectua plăți telefonice fără a-și accesa laptopul, cardul sau numerarul.

 


Transfer bancar (Ordin de plată) - Procesarea comenzii se face după primirea confirmarii plății de către banca noastră. 

Pentru procesarea rapidă a comenzii, te rugăm să trimiți dovada efectuării plății pe contact@licores.ro

Produsele achiziționate sunt rezervate 2 zile pentru tine și vom procesa comanda imediat după ce vom încasa plata aferentă comenzii.

Informațiile necesare efectuării transferului bancar se pot regăsi si mai jos:

Titular cont: S.C. LICORES DRINKS DISTRIBUTION SRL

Banca: Unicredit

Iban: RO56BACX0000002175535000

Swift: BACXROBU

Detalii plată: Numărul facturii (Factura fiscală se va trimite pe adresa de email asociată cu comanda plasată)Vă mulțumim,

Echipa Licores Romania!