Cum cele mai gustoase portocale, grapefruit și portocale roșii sunt cele din regiunea Valencia, Tarongino conferă note de elegantă și delicatețe a celui mai neobișnuit tip de vin.
Tarongino este afacerea familiei Antelo Mencheta, cu peste cinci generații de experiență, dedicată cultivării portocalelor. Oraș cu o mare relevanță istorică din Spania, Sagunto este gazda livezilor de portocali, cu care se fabrică vinul nostru delicios.
Citricele acestora se recoltează manual, odată ce indicele de maturitate corespunzător este atins și sunt trimise pentru a se efectua procesul de stoarcere.
După stoarcere, sucul este depozitat în recipiente din oțel inoxidabil, fără a i se adauga coloranți sau zahăr.
Urmează un proces natural de fermentare, în urmă căruia rezultă vinurile Tarongino, ceea ce ridică nivelul așteptărilor oricărui consumator.
Vinurile sunt ideale pentru a le servi lângă un antreu, fructe de mare, deserturi sau alte mâncăruri lejere, iar numărul redus de calorii (27,9kcal/100ml) și aportul mare de vitamine și minerale, fac ca această băutură să fie destinată chiar și celor care adoptă un stil de viață sănătos.